Uw Europese Roulette-kansen verhogen

Het verhogen van uw Europese roulette kansen is vrij eenvoudig dan het verhogen van uw Amerikaanse roulette kansen. Tussen de twee, geven de meeste mensen de voorkeur aan de Europese. Dit komt omdat de Europese tabel geen dubbele nul bevat, en dit maakt gokken en gamen op zijn beurt voordeliger voor de speler. Zonder het dubbele nulgat heb je een grotere kans om te winnen. De Europese tafel kan u op de lange termijn een groter deel van uw bankroll geven dan de Amerikaanse tafel.

De Europese roulette wordt gespeeld met één enkel wiel met de bemoedigende “en prison” -regel. De regel “en prison”; als een speler zelfs geld inzet en de bal eindigt op nul krijgt de speler nog steeds de helft van de inzet terug, dit staat bekend als “la partage” in het Frans.

Velen geloven dat roulette sterk afhankelijk is van geluk, en dat doet het ook. Maar zelfs als dit het geval is, is het niet onmogelijk voor u om een ​​kans te maken om te winnen. U kunt dit doen door goed na te denken voordat u uw weddenschap plaatst. Denk er goed over na. Wat roulette zo aantrekkelijk en aantrekkelijk maakt voor spelers, is de kans om tot vijfendertig keer uw inzet te winnen.

Voordat je manieren bedenkt om de kans op winnen te vergroten, moet je je bewust zijn van de kansen zelf. Het is gemakkelijk om de kansen te berekenen bij het spelen van roulette. Er zijn zevenendertig of achtendertig slots in een wiel (afhankelijk van het type tafel). Als je Europese of single zero-versies speelt, heb je zevenendertig slots, terwijl je bij de Amerikaanse tafel of dubbele nul een extra spatie neemt met achtendertig slots. De spaties voor de nul vertegenwoordigen de huisrand. Hoe minder huisvoordeel, hoe gelijkmatiger het geldspel. Bij Europees roulette is het huisvoordeel ongeveer 2,7% terwijl voor de dubbele nul het 5,26% is.

Als u uw winst wilt vergroten door te winnen, heeft het veel de voorkeur om in een enkele nulversie of de Europese tafel te spelen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *