Frans Roulette – Regels en soorten

Frans roulette maakt gebruik van een Europees roulettewiel. Om het verschil tussen Franse en Amerikaanse roulette te begrijpen, is het belangrijk om de verschillen in de wielen te begrijpen.

Er zijn 2 verschillende soorten roulettewiel; Amerikaans en Europees. Het verschil is het aantal nullen op het wiel. Amerikaanse roulettewielen hebben twee 0’s (dubbele nul), terwijl Europese slechts één nul heeft. Een dubbele nul (Amerikaans) verhoogt de voorsprong van het huis, wat slecht is voor de speler. Je moet daarom altijd kiezen om Europese roulette te spelen als je een keuze krijgt.

Frans roulette maakt gebruik van het Europese wiel met één nul, zodat de speler betere kansen krijgt. Het andere verschil met Amerikaans roulette is dat nummers in een andere volgorde worden gerangschikt op een Frans roulettewiel.

Het doel van Frans Roulette is om het aantal te voorspellen waarop de zilveren roulettebal zal landen. Nadat de speler zijn inzet heeft geplaatst, geeft de croupier (dealer) de kleine zilveren bal vrij op het draaiende wiel, altijd in de tegenovergestelde richting van de draaiing. De bal stopt in een van de genummerde slots en als de speler op de juiste manier heeft geraden welk nummer de bal zal vallen, heeft hij gewonnen.

Bij Frans Roulette zijn er drie hoofdklassen van weddenschappen: call bets, inside bets en outside bets.

Er zijn verschillende soorten call-weddenschappen. De 2 belangrijkste soorten call-weddenschappen zijn Voisins du zero (in het Engels de Neighbours of Zero), die alle 17 nummers in het gebied omvat: links en rechts van de nul op het wiel, en Tiers du Cylindre (een derde van de cilinder), die twaalf verschillende nummers omvat in een vegende boog tussen nummers 27 en 33. Call-weddenschappen worden meestal door de croupier voor u geplaatst, in plaats van dat u het zelf moet doen.

Binnenin bet is wanneer de speler op een getal inzet, of inderdaad een combinatie van verschillende nummers op het binnengedeelte van de tafel voelde. Dit staat in contrast met een externe weddenschap die buiten de tabellay-out wordt geplaatst, aan de rand van het vilt, en wordt geplaatst op kleuren (dat wil zeggen rood of zwart) of op odds / evens.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *