Roulette-inzetten – een introductie

Het roulettewiel wordt beschouwd als het absoluut meest herkenbare gokpictogram dat bestaat. Het is een spel dat door velen wordt aanbeden. Hieronder staan ​​enkele veelvoorkomende roulette-weddenschappen.

Roulette wedt

Inside Bets: Op een typische roulette goktafel zullen er binnen en buiten weddenschappen zijn. Inside-weddenschappen gokken op specifieke nummers, zoals 1,2 en 3. Er zijn veel verschillende soorten inside-weddenschappen:

Straight Bet: je kiest maar één nummer om te winnen. Het heeft de grootste uitbetaling, maar de moeilijkste kansen 35-1.

Splitsen inzetten: een chip plaatsen op twee nummers naast elkaar (meestal twee verbindende nummers en u zet de chip op de lijn ertussen). Je wint als een van beide nummers verschijnt. De uitbetalingkansen zijn 17 tegen 1.

Street Bets: je neemt een rij van drie nummers op de roulettetafel, dus je wint als een van de drie nummers omhoog komt. U plaatst uw chip op de buitenrand van het eerste nummer in de kolom. De uitbetaling is 11 tegen 1.

Corner-weddenschappen: deze weddenschap is op 4 nummers in een doos (zoals 2, 3, 5, 6) en de chip wordt geplaatst in het midden waar de vier hoeken samenkomen. Als een van deze nummers verschijnt, win je. De uitbetaling is 8 tegen 1.

Vijf nummer weddenschap: Deze weddenschap heeft betrekking op 0, 00, 1, 2 en 3, en als een van deze nummers wordt weergegeven, wint u. De weddenschap wordt meestal geplaatst op de buitenrand van de nummers 1 en 0. Dit is geen makkelijke gok omdat de voorsprong van het huis aanzienlijk toeneemt.

Six Number Bet: Deze weddenschap omvat 6 nummers die in 2 rijen naast elkaar liggen. Je plaatst de chip meestal op de buitenrand, in het midden van de twee rijen waarop je wilt inzetten.

Buiten inzetten: Dozens-Any Twelve Bet: buiten de nummers zie je dozen met “1st 12,” “2nd 12,” and “3rd 12,” op het bord. De uitbetaling is 2 tegen 1. Hier wedt u dat er 12 nummers zullen verschijnen in het bereik dat u hebt gekozen.

Kolommen: aan het einde van elke kolom met cijfers ziet u een 2 op 1 vak. Hier gokt u op een hele kolom met getallen (die gelijk is aan 12 cijfers maar in een andere richting). Plaats gewoon je chip in de doos van de kolom die je wilt.

High / Low Bet: dit gokt erop dat het volgende nummer laag (1-18) of hoog (19-36) zal zijn. Er zijn twee vakken aan de voorkant van de tafel met daarin “1 tot 18” en “19 tot 36”. De uitbetaling is zelfs geld

Ga voor een volledige lijst van roulette-weddenschappen naar https://bestroulette.net/bet-types/ 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *